Mirësevini!

Ju propozoj që të udhëtoni në një mënyrë të qëndrueshme, humane, të përgjegjshme dhe të ndërgjegjshme, ndërsa jeni ekonomikë.

Një rrjet entuziastësh rreth Shqipërisë Juglindore do të ndajë me ju momentet e thjeshta të bashkëjetesës.

Flag of Albania

 

Ejani të zbuloni strehimin tim modern dhe ekologjik, në mes të B&B dhe hostel, në malet e qytetit të bukur të Korçë                        
logo-yjet-e-agimit
logo hostel